Kylling ranch pasta i crockpot
En ny opskrift til crockpot er afprøvet, og hvilken lækker opskrift det blev!
- Smagen er fantastisk og så er den tilmed nem at lave.
Håber i vil nyde opskriften lige så meget som vi gør her hjemme.
Velbekomme!

Ingredienser
450g kyllingebryst
1/2 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1/2 tsk. paprika
1/2 tsk. løgpulver
1 spsk. kyllingekrydderi (jeg bruger den fra Santa Maria)
2 hvidløg (presset)
500ml ostesovs
100g bacon i skiver
100g revet mozzarella
500g Suppehorn
Kan serveres med hvidløgsflutes og en blandet salat.
Fremgangsmåde
Start med at smører crockpot ind i smør.
Kyllingen lægges i sammen med alle krydderierne, hvidløg og ostesovs.
Kog retten ved lav temperatur i ca. 4 timer.
Steg bacon sprødt på en pande, når de er afkølet knuses de let med hænderne.
Kog suppehornene efter pakkens anvisninger.
Tag kyllingen ud af crockpot og skær den i tern eller riv kyllingen fra hinanden mens den stadig er i crockpot.
I crockpot lægges kyllingen sammen med osten og bacon.
Rør godt rundt.
Hæld den kogte pasta i og rør rundt.