Magaronigratin

2025-02-08

i en travl hverdag med fuldtidsarbejde og fritidsaktiviteter er det fantastisk med hurtig og nem aftensmad

Ingredienser

Til retten

1 pakke bacon i tern
1 pakke pølser i skiver
500g pasta
10 æg
20 spsk. mælk
Salt og peber
200g revet mozzarella 

Tilbehør

flutes
Gnavegrønt
Smørsovs (lavet af 200g smør)

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på pakken,

Steg bacon sprødt på panden tilsæt pølser og steg i yderlig 3-5 min.

Hæld pastaen, bacon og pølser i et smurt fad.

Pisk 10 æg med 20 spsk. mælk, salt og pebet og hæld det i fadet med pasta, bacon og pølser drys til sidst med revet mozzarella.

Bages i ca. 30 min ved 200 grader (den er færdig når æggene er faste i konsistens).

Tilsæt flutes i oven når det er ca. 15 min. tilbage af bagetiden.

I mens fadet er i oven, skæres de ønskede grøntsager.

Smelt smør til smørsovsen i en gryde når der er ca. 5 min tilbage af bagetiden. 

Velbekomme!


Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang