Protein skinkeboller

2025-03-19

Protein skinkeboller er en opskrift jeg er blevet helt vild med - de smager godt og er dejlig mættende.
Jeg bruger dem gerne som tilbehør i madpakken sammen med en god salat. 

Ingredienser

Opskrift til 12 boller

  • 450g hytteost
  • 4 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 200g skinkestrimler
  • 150g revet mozzarella 
  • oregano efter smag

Fremgangsmåde

Hytteost og æg blendes godt med en stavblender i en skål

Tilsæt mel, salt og bagepulver i skålen og vend det godt sammen med en dejskraber.

Til sidst vendes skinken og osten i dejen.

på en bageplade med bagepapir sættes 12 klatter dej
(jeg brugte en isskraber dyppet i varmt vand)

Drys evt. med lidt oregano på toppen.

Bag dem i en 200 grader varm ovn i 25-30 min. 

Velbekomme!
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang