Protein skinkeboller
2025-03-19
Protein skinkeboller er en opskrift jeg er blevet helt vild med - de smager godt og er dejlig mættende.
Jeg bruger dem gerne som tilbehør i madpakken sammen med en god salat.
Ingredienser
Opskrift til 12 boller
- 450g hytteost
- 4 æg
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. bagepulver
- 200g skinkestrimler
- 150g revet mozzarella
- oregano efter smag
Fremgangsmåde
Hytteost og æg blendes godt med en stavblender i en skål
Tilsæt mel, salt og bagepulver i skålen og vend det godt sammen med en dejskraber.
Til sidst vendes skinken og osten i dejen.
på en bageplade med bagepapir sættes 12 klatter dej
(jeg brugte en isskraber dyppet i varmt vand)
Drys evt. med lidt oregano på toppen.
Bag dem i en 200 grader varm ovn i 25-30 min.
Velbekomme!
