Pulled pork burger
Der er ingen tvivl om at vi elsker crockpot mad, det er nemt og det er noget som passer sig selv mens man kan lave alt muligt andet.
Denne pulled pork er lavet af en færdig marinerede nakkefilet, så det er enligt bare at lægge kødet i crockpot og tænde maskinen.
Håber i vil nyde opskriften lige så meget som vi gør her hjemme.
Velbekomme!

Ingredienser
Opskrift til 4 pers.
1,7kg marinerede nakkefilet
4 store eller 8 små burgerboller
1/2 agurk
1-2 tomater
1/2 salathoved
1 peberfrugt
1 rødløg
Coleslaw (jeg køber altid den færdig lavede udgave)
Dressing efter smag
Fremgangsmåde
Pak nakkefilet ud og læg den i crockpot.
Den skal stege 8-10 timer på low.
Skær agurk, tomater, peberfrugt og løg i skiver.
Skær salaten i strimler.
Mix coleslaw blandingen sammen.
Riv kødet fra hinanden og varm burgerbollerne efter anvisning på pakken.